Skip to content

Vállalási feltételek

Szervizelés menete egyszerű meghibásodás esetén

A szervizbe behozott meghibásodott készülékről felveszünk egy munkalapot, amelyen többek között meghatározunk egy maximális árat, és egy elkészítési határidőt.

Javítási díjaink nem egységárak. A költséget a javítás minősége, a szaktudás igénye valamint a javítás időszükséglete határozza meg.

A javítást csak akkor végezzük el ha az összköltség a meghatározott maximális árnál alacsonyabb értékű. Amennyiben mégis meghaladná a maximális árat a várható összköltség vagy valamilyen nem várt körülmény miatt tovább tartana a javítás, mint az elkészítési határidő, lejárat előtt értesítjük az ügyfelet a munkalapon felvett telefonszámon.

A készülékeket a beérkezésük sorrendjében javítjuk.

Lehetőség van soron kívüli javításra: ilyen igény esetén a javítást a lehető legrövidebb időn belül megkezdjük, és lehetőség szerint legkésőbb 24 órán belül elvégezzük. Ezért a szolgáltatásért az alap munkadíj 50%-át legfeljebb 5000,-Ft-ot számítunk fel.

Amennyiben a készülék közölt hibáját tartós tesztünk során sem tapasztaljuk, a díjtáblázatban rögzítettek szerint tesztelési/bevizsgálási díjat számítunk fel (garanciális készülékek esetén is!). Abban az esetben, ha az ügyfél által észlelt hiba a későbbiekben újra jelentkezne és ezt mi is tapasztaljuk, az előzőleg felszámított tesztelési díjat levonjuk a javítási költségből.

Nem javítható készüléknél és ha az árkalkuláció alapján az ügyfél nem tart igényt a javításra, akkor szintén bevizsgálási díjat számítunk fel, mely összege:

Kis értékű háztartási gépek:2 500,- Ft
Mikrohullámú sütő:4 000,- Ft
LCD, Led tv (32”-ig):5 000,- Ft
LCD, Led tv (32”-50”-ig):7 500,- Ft
LCD, Led tv (50”-tól):9 000,- Ft
DVD, videó magnó:3 000,- Ft
Hifi, erősítő:5 000,- Ft
Fényképezőgép:5 000,- Ft
Kamera:6 000,- Ft
A hibák számától függően a díjak változhatnak.

Működésképtelen készüléknél minőségi reklamációt nem fogadunk el a készülék állapotával kapcsolatban, mivel átvételkor nem volt ellenőrizhető.

Javítási garancia

Az általunk szervizelt és javított készülékekre 20 000,- Ft javítási összeg alatt 1 hónap, 20 000,- Ft és a feletti összegű javításokra 6 hónap garanciát biztosítunk mind a beépített alkatrészekre, mind az elvégzett javítási munkára.

Át nem vett készülékek kezelése

Az átvett terméket az elkészítési határidő után 21 napig díjmentesen tároljuk, ezután 1 000,- Ft napi tárolási díjat számolunk fel, 60 nap után az át nem vett készüléket megsemmisítjük.

Szervizelés egyéb esetekben 

Villámcsapott, viharkárokat szenvedett és egyéb biztosításhoz köthető javítások elvégzése és a biztosítótársaságok által kért igazolások és szakvélemények kiadása valamint bármely egyéb szervizeléshez kapcsolódó kérés esetén kérjük hívja fel szervizünket vagy honlapunkon keresztül vegye fel elektronikus úton a kapcsolatot velünk vagy jöjjön be személyesen szervizünkbe a részletes felvilágosítás érdekében.

Kiszállás, szállítás

Kiszállási, szállítási díj Debrecen belterületén 7.500 Ft/alkalom.

A szállítást megrendelni csak személyesen, a szállítási díj kifizetése után lehet igénybe venni.

Egyéb helyre megegyezés szerint, távolság függvényében (175Ft/Km).